Tired of seeing ads? Register now! Registered members NO longer have to see any advertising on the forum side of the website. Enjoy! --- Rob

I recently bought a 750 91 model it had no switch I got one and installed it and I’ve had the worst time

The area for the Yamaha Virago DIY enthusiast.

Moderators: ViragoJoe, choppin

Post Reply
Lamarsmith69
Posts: 1
Joined: Sun Apr 07, 2019 5:11 am
What Virago you Own:

I recently bought a 750 91 model it had no switch I got one and installed it and I’ve had the worst time

Post by Lamarsmith69 » Sun Apr 07, 2019 5:29 am

I’ve replaced relays main harness all my lights works but I have no spark and it tries to start with switch in on or off can someone help me

User avatar
ViragoJoe
Moderator
Moderator
Posts: 1041
Joined: Wed May 20, 2015 10:36 am
What Virago you Own: 1996 Virago Special XV1100SH
"Never ride faster than your Guardian Angel can fly!!"

Re: I recently bought a 750 91 model it had no switch I got one and installed it and I’ve had the worst time

Post by ViragoJoe » Sun Apr 07, 2019 9:33 am

Lamarsmith69 wrote:I’ve replaced relays main harness all my lights works but I have no spark and it tries to start with switch in on or off can someone help me
Lamar,
Did the bike run prior to replacing everything that you replaced?

With out knowing exactly what you have done in detail makes it difficult to help.

What switch was missing?


I suggest that you obtain a manual for your bike and follow the wiring schematic to determine what you have or not have done that is causing the bike not to start.

We do have some manuals on this site:
viewtopic.php?t=779

Hope, this helps you out.
ViragoJoe
1996 XV1100SH Virago Special
"Never ride faster than your Guardian Angel can fly!!"
;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests